Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Wash & Wax keramička zaštita automobila vosak 1,42Lit

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.660,00 din.
TW53340
Na stanju
+

Najbrži način za zadivljujući sjaj i trajnu zaštitu u jednostavnom koraku! Oprati automobi i naneti vosak na vlažnu površinu. Osušiti mikrofiber krpom! Super hidrofobni i SiO2 polimeri pružaju trenutno odbijanje vode i zaštitu otpornu na hemikalije. Pruža vrhunski sjaj i osvežava boju. Odlikuje ga slatki voćni miris koji oduševljava čula. Može se koristiti u kombinaciji sa svim uobičajenim
proizvodima za auto pranje.

Pakovanje: 1,42 Lit.

Turtle Wax kataloški broj: 53340

Proizvođač: Turtle Wax Europe Limited Velika Britanija

Zemlja porekla: Velika Britanija

Uvoznik: OTG d.o.o. UmkaNisu nađene recenzije

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.