Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax keramička zaštita automobila brzi vosak 500ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.660,00 din.
TW53339
Na stanju
+

Najbrži način za zadivljujući sjaj i trajnu zaštitu u jednom jednostavnom koraku! Oprati automobil, poprskati sprej na vlažnu površinu i osušiti! Super hidrofobni i SiO2 polimeri pružaju trenutno odbijanje vode i zaštitu otpornu na hemikalije. Pruža visoki sjaj, osvežava boju. Odlikuje se slatkim voćnim mirisom koji oduševljava čula.

Pakovanje: 500 ml.

Turtle Wax kataloški broj: 53339

Proizvođač: Turtle Wax Europe Limited Velika Britanija

Zemlja porekla: Velika Britanija

Uvoznik: OTG d.o.o. UmkaNisu nađene recenzije

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.