Turtle Wax Carnauba Car Wax vosak za poliranje 500ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

970,00 din.
TWFG7898
Na stanju
+

Automobilski vosak za dugotrajnu zaštitu i sjaj. Carnauba Wax nudi poboljšanu formulu sa dugotrajnim rezultatima. Kombinuje ono najbolje iz prirode, uz pomoć moderne tehnologije. Koristi Brazilian Carnauba, najjači vosak u prirodi, koji je nagrađen zbog izuzetne izdržljivosti i jačine sjaja. Ojačan silikonima nano tehnologije, odlično prijanja na farbane površine pružajući ravnomeran i dugotrajan sjaj.

KORNJAČINI SAVETI: Ako na farbanim površinama ima nepravilnosti i blagih ogrebotina, prvo naneti polir restaurator koji obnavlja boju i uklanja ogrebotine. Proizvod ne koristiti pod direktnim sunčevim zracima ili na vrućoj farbi. Ne koristiti ako je sloj laka oštećen. Izbegavati kontakt sa staklom i branicima.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: 1. Postarati se da farba bude suva i čista i dobro promućkati bocu. 2.Sipati vosak na čistu krpu i naneti ga kružnim, preklapajućim pokretima, postepeno deo po deo. 3. Ostaviti da se osuši do mlečno bele boje a zatim ispolirati čistom, suvom, mekom krpom. 4. Lagano polirati da bi se istakao visok sjaj.

Pakovanje: 500 ml

Turtle Wax kataloški broj: FG7898

Proizvođač: Turtle Wax Europe Limited Velika Britanija

Zemlja porekla: Velika Britanija

Uvoznik: OTG d.o.o. Umka


Nisu nađene recenzije

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.