Liqui Moly Lackreiniger čistač laka 500ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.640,00 din.
LM1486
Na stanju
+

Liqui Moly čistač laka odstranjuje katran, nečistoću, masne mrlje i površinsku rđu. Čisti i polira. Obnavlja originalni dubinski sjaj boje. Popravlja manje površinske pukotine. Nakon tretmana ovim preparatom ofarbane površine bi trebale biti tretirane sa Liqui Moly tvrdim voskom. Preporučuje se za nemetalik boje, i to od mat sjaja pa sve do oštećenih ofarbanih površina. Ne sme se koristiti na metalik bojama.

Kataloški broj: Liqui Moly 1486

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Liqui Moly d.o.o. Svilajnac

Nisu nađene recenzije

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.