K2 Ultra Wax pasta za poliranje 250g

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

580,00 din.
K2200
Na stanju
+

K2 Ultra Wax, Carnauba Hard Wax, visokokvalitetni tvrdi vosak za poliranje automobila svih boja, uključujući i metalik boju. Sadrži prirodni Carnauba vosak i unikatne sintetičke polimere. Formira dugotrajan zaštitni sloj na površini koji traje i posle više pranja. Obezbeđuje zaštitu od kiselih kiša, soli i štetnih UV zračenja. Ultra Wax treba naneti sunđerom koji se nalazi u kutiji.

UPUTSTVO: Naneti malu količinu paste koristeći sunđer, sačekajte minimum 30 sekundi da se blago osuši. Potom polirajte koristeći suvu i čistu fiber krpu za postizanje visokog sjaja. Ne koristiti kada je površina zagrejana ili izložena direktnoj sunčevoj svetlosti.

Pakovanje 250g.

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.