K2 Ultra Wax pasta za poliranje 250g

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

580,00 din.
K2K073
Na stanju
+

K2 Ultra Wax, Carnauba Hard Wax, visokokvalitetni tvrdi vosak za poliranje automobila svih boja, uključujući i metalik boju. Sadrži prirodni Carnauba vosak i unikatne sintetičke polimere. Formira dugotrajan zaštitni sloj na površini koji traje i posle više pranja. Obezbeđuje zaštitu od kiselih kiša, soli i štetnih UV zračenja. Ultra Wax treba naneti sunđerom koji se nalazi u kutiji.

UPUTSTVO: Naneti malu količinu paste koristeći sunđer, sačekajte minimum 30 sekundi da se blago osuši. Potom polirajte koristeći suvu i čistu fiber krpu za postizanje visokog sjaja. Ne koristiti kada je površina zagrejana ili izložena direktnoj sunčevoj svetlosti.

Pakovanje 250g.

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Nisu nađene recenzije

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.