K2 Motofix mleko za poliranje 500ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

580,00 din.
K2209
Na stanju
+

Zbog primene posebne tehnologije, ovaj proizvod se može koristiti i na blago zaprljanim površinama sve dok čestice prljavštine nisu takve prirode da grebu površinu koja se tretira. Visok sadržaj sintetičkog voska dovodi do toga da, nakon primene MOTOFIX-a, boja postaje sjajnija i dugoročno zaštićena od uticaja prljavštine, kiselih kiša, soli i štetnih UV zračenja. Zbog svojih jedinstvenih svojstava MOTOFIX je idalan proizvod za svakoga ko želi da se bolje brine o svom automobilu, a posebno je pogodan za ljubitelje terenske vožnje.

Pakovanje: 500ml.

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.