K2 Turbo pasta za poliranje 120g

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

340,00 din.
K2K001
Na stanju
+

K2 TURBO pasta je apsolutni lider u prodaji među proizvodima za održavanje lakova. Proizvod je moderan i testiran od strane miliona zadovoljnih kupaca u 30 zemalja. Proizvod je nagrađivan na prestižnim međunarodnim sajmovima izuma i inovacija, uključujući u Jeni (Nemačka), Briselu (Belgija), Seulu (Južna Koreja).

Sadrži NANOTECH specijalne K2 nanočestice. Zahvaljujući tome, lako uklanja čak i najmanje ogrebotine, istrošeni lak, mrlje od ulja, asfalt i ostatke insekata. Lako se nanosi i ne zahteva mnogo truda prilikom poliranja.

Daje laku ogledalni sjaj. Idealan za sve vrste lakova: akrilne, metalizovane i biserne.

UPOTREBA:
1. Operite i osušite karoseriju automobila.

2. Nanesite tanak sloj K2 TURBO kružnim pokretima mekom krpom.

3. Nakon sušenja (30 sekundi), ispolirajte do sjaja čistom, mekom krpom.

Sadržaj: 120g.

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Nisu nađene recenzije

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.