Dostava robe

u roku od 24 sata*

Robu šaljemo pouzećem, brzom poštom u roku od 24 sata na Vašu adresu. U slučaju da tražene artikle trenutno nemamo na stanju obavestićemo Vas mailom ili SMS-om o mogućem roku isporuke.

Dostava je besplatna za kupovinu pouzećem paketa težine do 9,99 kg. vrednosti preko 3.000,00 dinara (samo dostava Daily Expresom!!!), i sve narudžbine do 50 kg. vrednosti preko 12.000,00 dinara bez obzira na težinu (osim ako niije drugačije navedeno na stranici određenog proizvoda, važi za Daily Express i Post Express). Moguća je kombinacija više različitih proizvoda iz različitih kategorija.

Za uplatu na račun pre isporuke dostava je besplatna i za pakete: do 9,99 kg. vrednosti preko 3.000,00 dinara i sve ostale narudžbine preko 10.000,00 dinara. Prilikom naručivanja potrebno je izabrati opciju "plaćanje na tekući račun" i ovu uplatu možete izvršiti na naš račun e-bankingom, nalogom za prenos ili opštom uplatnicom u pošti ili banci.

Vreme isporuke Daily Expressa je radnim danima od 9 do 17h, subotom i nedeljom se ne vrši isporuka i preuzimanje. U slučaju nemogućnosti uručenja vrši se još jedna isporuka sutradan (ili po dogovoru sa primaocem) posle čega se pošiljka vraća pošiljaocu.

Vreme isporuke Post Expressa je od 9 do 19h, subotom od 9 do 12h. U slučaju nemogućnosti uručenja pošiljka se vraća u prijemnu poštu gde se može preuzeti narednih 5 dana sa izveštajem koji je kurir ostavio ili sa brojem pošiljke koji možete dobiti od nas na broj telefona 063-400-063. Posle ovog roka pošiljka se vraća pošiljaocu. Takođe, za isporuku Post Expressom postoji opcija uručenja najkasnije do 12h. Za ovu opciju potrebno je da nam naglasite da želite isporuku od 9 do 12h, prilikom naručivanja u napomeni, e-mailom ili SMS-om na broj 063-400-063.

Za teritoriju AP Kosova i Metohije isporuka se vrši isključivo Post Expressom i rok isporuke na adresu je od 1 do 7 dana. Ukoliko račun prelazi 2.000,00 dinara obavezna je uplata na naš račun pre slanja.

*U vreme vikenda, državnog praznika i usled dejstva više sile ovaj rok može biti duži. Roba će biti spakovana i poslata u ovom roku, na Vašoj adresi je možete očekivati u roku od 24 do 72 sata od momenta potvrde kupovine u zavisnosti od rasporeda isporuka brze pošte koju ste izabrali.