Dostava robe

u roku od 24 sata*

Robu šaljemo pouzećem, brzom poštom, u roku od 24 sata na Vašu adresu. U slučaju da tražene artikle trenutno nemamo na stanju obavestićemo Vas mailom ili SMS-om o mogućem roku isporuke. Uobičajeni rok isporuke brze pošte je 1 do 5 radnih dana od momenta preuzimanja pošiljke. Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče. 

Dostava Daily Expressom se vrši radnim danima od 8 do 16h, subotom i nedeljom se ne vrši dostava i preuzimanje. U slučaju nemogućnosti uručenja vrši se još jedna isporuka sutradan (ili po dogovoru sa primaocem) posle čega se pošiljka vraća pošiljaocu.

Dostava Post Expressa je od 9 do 19h, subotom od 9 do 12h. U slučaju nemogućnosti uručenja pošiljka se vraća u prijemnu poštu gde se može preuzeti narednih 5 dana sa izveštajem koji je kurir ostavio ili sa brojem pošiljke koji možete dobiti od nas na broj telefona 063-400-063. Posle ovog roka pošiljka se vraća pošiljaocu. Takođe, za isporuku Post Expressom postoji opcija uručenja najkasnije do 12h. Za ovu opciju potrebno je da nam naglasite da želite isporuku od 9 do 12h, prilikom naručivanja u napomeni, e-mailom ili SMS-om na broj 063-400-063.

Za teritoriju AP Kosova i Metohije isporuka se vrši isključivo Post Expressom i rok isporuke na adresu je od 1 do 7 dana. Ukoliko račun prelazi 2.000,00 dinara obavezna je uplata na naš račun pre slanja. 

Dostava je besplatna za kupovinu paketa težine do 9,99 kg. vrednosti preko 4.000,00 dinara (samo dostava Daily Expresom!!!), i sve narudžbine do 50 kg. vrednosti preko 12.000,00 dinara bez obzira na težinu (osim ako niije drugačije navedeno na stranici određenog proizvoda, važi za Daily Express i Post Express). Moguća je kombinacija više različitih proizvoda iz različitih kategorija.

Sve artikle pakujemo u zaštićenu ambalažu, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali. Trošak pakovanja ne naplaćujemo, bez obzira koji ste način plaćanja odabrali.

Trenutno nismo u mogućnosti da robu šaljemo u inostranstvo.

*U vreme vikenda, državnog praznika i usled dejstva više sile ovaj rok može biti duži. Roba će biti spakovana i poslata u ovom roku, na Vašoj adresi je možete očekivati u roku od 24 do 72 sata od momenta potvrde kupovine u zavisnosti od rasporeda isporuka brze pošte koju ste izabrali.