Sonax Profiline Speed Protect 1Lit brza zaštita boje

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.900,00 din.
SX288405
Na stanju
+

Sonax Profiline Speed Protect je idealna zaštitna brza završna obrada sa Karnauba voskom za nove i skoro nove površine za boje, kao i za površine koje su prethodno tretirane lakom. Proizvodi intenzivne boje sa impresivnim dubokim sjajem. Savršeno pogodna za izložbena vozila koja stoje na otvorenom. Brzo se nanosi, dugotrajno štiti! Sadrži prirodni Karnauba vosak.

Sadržaj: 1Litar

Proizvođač: Sonax GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Sonax kataloški broj: 288405

Nisu nađene recenzije

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.