Turtle Wax Wax it Wet brzi vosak 500ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

670,00 din.
TWFG7918
Na stanju
+

Voskirajte dok sušite automobil do visokog završnog sjaja.

NAJBRŽI NAČIN DO VOSKIRANIH KOLA

Jedisntvena formula koja omogućava jednostavno voskiranje automobila dok se suši. Napredni voskovi na bazi vode i polimera se vezuju za farbane površine dok se suše. Visok sjaj i dugotrajna zaštita od spoljnih elemenata.

Kornjačini saveti: Za najbolje rezultate uvek ispirati i cediti jelensku kožu ili krpu prilikom sušenja svakog dela automobila posebno. Ne koristiti na površinama koje su vruće na dodir. Na matiranim i izbledelim površinama, koristiti Turtle wax restaurator boje koji obnavlja završni sloj. Prekomerna količina proizvoda se može ukloniti vlažnom krpom.

Uputstvo za upotrebu: 1. Oprati kola koristeći šampon TurtleWax, isprati šampon i ostaviti automobil vlažnim. 2. Dobro promućkati bocu. 3. Poprskati proizvod na automobil tretirajući deo po deo. Samo nekoliko puta po svakoj zoni je dovoljno. 4.Obrisati jelenkom kožicom (ili mekanom krpom) kako bi se rasporedio proizvod i uklonio višak vode. Ostatak u vidu mlečno bele boje će prirodno ispariti i ostaviti površinu suvom.

Pakovanje: 500 ml

Turtle Wax kataloški broj: FG7918

Proizvođač: Turtle Wax Europe Limited Velika Britanija

Zemlja porekla: Velika Britanija

Uvoznik: OTG d.o.o. Umka

Nisu nađene recenzije

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.