Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating keramička zaštita automobila 500ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.660,00 din.
TW53342
Na stanju
+

VRHUNSKA METODA ZA DUGOTRAJNU KERAMIČKU ZAŠTITU VAŠEG VOZILA. LAK ZA UPOTREBU, OVAJ SPREJ SE KORISTI SA VRLO MALO NAPORA, ISTOVREMENO PRUŽAJUĆI VRHUNSKI SJAJ I ZAŠTITU.
Obezbedite neuporedivu hidrofobnost i keramičku zaštitu koja će trajati najmanje 6 meseci.
Omogućuje da spoljašnost stalno izgleda kao nova i pomaže vašem automobilu da duže ostane čistiji zbog super hidrofobne zaštitne barijere.
Jednostavan za korišćenje.
Tropski miris.
Upotreba: Operite i osušite svoj automobil. Dobro protresti. Naprskajte 2 puta po farbi. Lagano raširite i obrišite čistim, presavijenim peškirom od mikrofibera. Prekrijte krpom od mikrofibera i obrišite do sjaja visokog sjaja.

Pakovanje: 500 ml.

Turtle Wax kataloški broj: 53342

Proizvođač: Turtle Wax Europe Limited Velika Britanija

Zemlja porekla: Velika Britanija

Uvoznik: OTG d.o.o. UmkaNisu nađene recenzije

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.