Arexons Fast Wax sredstvo za brzo poliranje 400ml.

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

390,00 din.
AR7175
Na stanju
+

Arexons Fast Wax sredstvo za brzo poliranje za zaštitu visokih performansi sa karnaubom, nudi dublje i intenzivnije refleksije sa visokim sjajem. Idealan proizvod za one koji treba da zaštitite auto voskom u kratkom vremenskom intervalu, ali ne žele ništa manje nego Arexons kvalitet. Idealan kao završni sloj posle pranja. Ne izbeljuje plastiku.

Arexons kataloški broj: 7175 / 5475

Pakovanje: 400ml.

Proizvođač: Arexons Italija

Zemlja porekla: Italija

Uvoznik: Slodes Trade d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.