K2 Quantum sintetički zaštitni vosak 140g sa mikrofiber krpom 40x40cm

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.360,00 din.
K2223
Na stanju
+

Dobro održavana boja je znak prepoznavanja automobila i njegovog vlasnika. Zbog toga smo ,bazirajući se na istragama,testovima i eksperimentima,napravili sintetički zaštitni vosak – QUANTUM. Ovo je izuzetan proizvod na bazi polimera najvišeg kvaliteta koji će obezbediti dugoročnu zaštitu boje. Pored toga, ovaj proizvod sadrži aditive za pojačavanje boje i stvara efekat dubokog sjaja. Posle primene boja postaje idealno glatka. Površinski napon vodenih kapljica se povećava i one lakše klize na dole.

Pakovanje: 140g. + mikrofiber krpa 40x40 cm.

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.