Sonax Xtreme Foam+Seal aktivna pena sa zaštitnim voskom 1Lit

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.660,00 din.
SX251300
Na stanju
+

Sonax Xtreme Foam + Seal je brza zaštita koju nanosite pištoljem od pene. Brža, jednostavnija i efikasnija zaštita boje penom! Daje fantastičan sjaj, zaštitu i biserni efekat.

Ako automobil već perete pod visokim pritiskom i penom, zašto ne biste stavili i zaštitu pištoljem za penu? Ne samo da je brži, već pruža i efikasniju brzu zaštitu. Budući da pena pokriva ceo automobil, dobićete i ravnomernu, dobru zaštitu koja vam pomaže da duže održavate čistoću automobila.

Bez obzira da li već imate vosak, sredstvo za zaštitu ili premaz, možete koristiti SONAX Xtreme Foam + Seal kao dodatni „poticaj“ vašoj zaštiti laka, tako da površinu duže držite što je moguće glatkijom. Čak i ako ranije niste imali zaštitu na vozilu, SONAX Xtreme Foam + Seal će vam pružiti vrlo dobro iskustvo. A kad znate da je za nanošenje potrebno samo 2-3 minuta, ništa vas ne sprečava da ga koristite svaki put kada vidite da lak treba malo dodatne zaštite. Ako se voda ne mehuri na boji kada perete automobil, vreme je za SONAX Xtreme foam + seal.

Uputstvo: Uvek stojte u senci i ne koristite na vrućim površinama. Operite automobil pre nanošenja proizvoda, nemojte ga osušiti pre nanošenja pene SONAX Xtreme Foam + Seal. Koristite perač pod pritiskom ili SonaX Xtreme FoamLance . Sipajte 200 ml. SONAX Xtreme foam + seal u posudu i napuniti vodom. Podesite upravljač na FoamLanceu do željenog efekta. Veće doziranje (više pene) daje bolji efekat. Prekrijte celo vozilo penom. Isperite odmah.

Pro saveti:
Uvek preporučujemo da automobil osušite čak i nakon što primenite ovaj proizvod. Sonax čak veruje da ne bi trebalo da se sušite, već pustite da se proizvod osuši na automobilu. Ovo bi trebalo da pruži nešto bolju trajnost, ali postoji opasnost od mrlja od vode, pa uvek preporučujemo sušenje automobila. Stavite peškir kojim sušite automobil u vodu, tako da ostane mokar dok ga ne operete u mašini. ovo sprečava da vosak začepi kapilare u peškiru i liši peškir upijajuće materije.

Pakovanje: 1 Lit.

Kataloški broj: Sonax 251300

Proizvođač: Sonax GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.