Sonax Rich Foam aktivna pena 1Lit

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.280,00 din.
SX248300
Na stanju
+

Šampon bogat penom, snažno uklanja prljavštinu. Sa voćnim mirisom. Bogata formula aktivne pene pravi gust, dugotrajan sloj pene koji se rastvara uklanjajući prljavštine. PH neutralna formulacija je posebno blaga na površinama i pogodna i za voskirane površine. Može se koristiti i za mašinsko pranje bocama pod pritiskom i za ručno pranje. Šampon se razređuje sa vodom na sledeći način:

  • Mašinsko: 30-100ml šampona sa 1L vode
  • Sprej boca: 10-30ml šampona sa 1L vode
  • Ručno pranje: 50ml u 10L tople vode

Pakovanje: 1 Lit.

Kataloški broj: Sonax 248300

Proizvođač: Sonax GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.