Turtle Wax Snow Foam aktivna pena 5Lit

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

2.530,00 din.
TW53111
Rasprodato

Debeo sloj penastog pokrivača pruža sjajno vreme prianjanja aktivnih deterdženata. Aktivna pena oblaže film oko masti, ulja i ostalih nečistoća pre nego što se odvoje sa površine. Napredni hidrofobni polimeri za lakše ispiranje bez traka. Bogati miris trešnje za izvanredno korisničko iskustvo tokom korišćenja.

Pakovanje: 5 Lit.

Turtle Wax kataloški broj: 53111

Proizvođač: Turtle Wax Europe Limited Velika Britanija

Zemlja porekla: Velika Britanija

Uvoznik: OTG d.o.o. UmkaNisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.