K2 Turbo Truck beskontaktni šampon 5kg

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.900,00 din.
K2M143
Na stanju
+

K2 Turbo Truck je profesionalni visokokoncentrovani šampon koji se koristi u auto perionicama za beskontaktno pranje mlazom visokog pritiska. Veoma moćno sredstvo za beskontaktno pranje /aktivna pena/ koje ostavlja blistavi sjaj na automobilu. Ne postoji ekvivalentni proizvod kod drugih proizvodača. Velikom snagom pene pere do blistavog sjaja i jako zaprljane površine automobila. Prepoznatljiv je efekat blistavosti naročito na staklenim i plastičnim površinama farova. Najbolji efekti se postižu kod pranja novijih automobila naročito metalik boja, ali i akrilnih boja u svim nijansama. Može se koristi za pranje automobila, motocikla, kamiona, traktora, kao i u domaćinstvu za pranje većih površina. Pakovanje od 5kg predviđeno za komercijalnu i ličnu upotrebu. Brzo i efikasno uklanja većinu tvrdokornih mrlja sa cerade kamiona, kombija, cisterni, autobusa, vagona, šasija, točkova, aluminijumskih delova, podova, radionice alata. U razblaživanju od 1:100 može se koristiti kao prethodno-pranje proizvoda za automobile. Može se koristiti kao pena. 

Pakovanje: 5 kg.

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.