Sonax mikrofiber peškir za sušenje vozila 80x50cm

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

2.380,00 din.
Postavite pitanje
SX450800
Na stanju
+

Sonax mikrofiber peškir za sušenje vozila je idealan dodatak za uštedu vremena, jednostavno sušenje vozila, nežan za lakirane površine. Sa zaobljenim uglovima i mekanim rubovima. Izuzetno gusta i dugo vlaknasta tkanina od mikrovlakana sa neto težinom od 600g/m2 može apsorbovati oko 10 puta veću težinu vode od sopstvene težine.

Dimenzije: 80x50 cm

Sonax kataloški broj: 450800

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.