Armor All mikrofiber krpe 40x30cm 6 komada

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

940,00 din.
AA40010EN
Na stanju
+

KRPA ZA ČIŠĆENJE OD MIKROVLAKANA
Dajte svom automobilu taj profesionalni detajling. Uklanja prljavštinu sa lakoćom. Izuzetna upijajuća sposobnost. Mekana, nežana, čisti bez ogrebotina i bez dlačica. Ostavlja lakove, hrom i staklo bez tragova. Jednostavna nega - mašinsko pranje i sušenje. Pogodno za automobile i za domaćinstvo.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Koristite sa sredstvom za čišćenje za uklanjanje prljavštine i mrlja sa površine. Armor All Microfibre Cleaning Cloth se takođe može koristiti na suvo za podizanje lagane prašine i prljavštine sa tvrdih površina poput stakla i kontrolne table. Posle upotrebe, temeljno operite ručno ili mašinom na niskoj temperaturi. Dobro isperite čistom vodom i ostavite da se osuši pre skladištenja.
PAŽNJA! Ne koristite sredstva za beljenje ili omekšivače. Armor All proizvodi od mikrovlakana neće ogrebati površinu, ali mogu pokupiti predmete koji mogu ogrebati. Da biste to sprečili, isperite proizvod čistom vodom ako se tokom upotrebe stvori nakupljanje nečistoće kako bi se oslobodile zarobljene čestice.

Dimenzije: 40 x 30 cm.

Armor All kataloški broj: 40010EN

Pakovanje: 6 komada

Proizvođač: Energizer Trading Ltd. for Armored auto UK 

Zemlja porekla: Kina

Uvoznik: Mercata VT d.o.o. Novi Sad

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.