Armor All PVA krpa 43x32cm

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

660,00 din.
AA40077EG
Na stanju
+

Napravljena od izdržljivog PVA materijala, ova jelenska krpa deluje poput super upijajuće sunđeraste tkanine za brzo upijanje vode. Prethodno namočena i izdržljiva krpa. Klizi i upija vodu sa lakoćom. Napravljena od PVA (polivinil alkohol) koji pruža izvrsnu sposobnost upijanja vlage. Pogodno za automobilsku i kućnu upotrebu. Pored toga što je mekana i glatka, kada sušite površinu, Armor All Absorbent PVA Chamois vam omogućava da brzo završite posao, ostavljajući površinu odmah bez ikakvih mrlja.

UPUTSTVO: Za razliku od krpe od prave kože, nije potrebno prethodno navlažiti ovaj proizvod pre upotrebe. Jednostavno obrišite mokru površinu u malim delovima istiskujući višak vode po potrebi. Posle upotrebe isperite krpu vodom i iscedite višak. Krpu uvek čuvajte vlažnu u njenoj kutiji. Očvrsnuće ako se ostavi da se osuši. Za ponovno omekšavanje jednostavno potopite u vodu. Ako počne da ostaje bez boje ili se zaprlja, operite u mašini za pranje na niskoj temperaturi. Ne koristite sredstva za beljenje ili omekšivače.

Veličina: 43 x 32 cm.

Armor All kataloški broj: 40077EG

Proizvođač: Armor All/STP Product

Zemlja porekla: Kina

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.