Liqui Moly krpa od prirodne kože

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.750,00 din.
LM1596
Na stanju
+

Liqui Moly jelenska koža tretirana uljem za upotrebu u automobilu i na staklu. Sa izuzetno dobrim upijajućim osobinama. Ne ostavlja za sobom mrlje i linije. Neutralan proizvod koji se može koristiti sa čistom vodom. Nije pogodna za korišćenje sa deterdžentima ili šamponima za automobile. Ne odlagati u vrećicu dok je vlažna i ne izlažite vrućini ili direktnim sunčevim zracima. Za čišćenje koristite se sapunom za ruke. Za korišćenje na staklu, ofarbanim površinama i hromiranim delovima – na automobilima i motociklima.

Liqui Moly kataloški broj: 1596

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Liqui Moly d.o.o. Svilajnac

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.