Alca DuoSoft XL mikrofiber krpa za sušenje i poliranje automobila 60x60 cm

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

670,00 din.
ALC727160
Na stanju
+

Aca MicroCleaner DuoSoft XL visokokvalitetna dvostrana tkanina od mikrovlakana 60x60 cm. Težina: 330 g / m2. Višenamenska tkanina zahvaljujući dve različite strane: kratka i dugačka vlakna. Područja primene: automobilska unutrašnjost i spoljašnjost, poliranje bez pruga. Materijal: 80% poliester, 20% poliamid.

Dimenzije 60x60 cm.

Proizvođač: Alca Germany Gmbh Nemačka

Zemlja porekla: Kina 

Uvoznik: Sanel d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.