Sonax mikrofiber peškir Plus za sušenje vozila 80x50cm

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

2.580,00 din.
SX451200
Na stanju
+

Visokokvalitetan, veoma gust i mekan peškir za sušenje velikog formata, sa ogromnim kapacitetom upijanja vode. Idealan alat za uštedu vremena, jednostavno sušenje vozila zahvaljujući mikrovlaknima upletene petlje, koja imaju dug vek trajanja. Visokokvalitetna tkanina od mikrovlakana ima široke mreže kroz koje voda može da teče, što rezultira savršenim sušenjem bez paranja. Sa zaobljenim uglovima i ušivenim ivicama. Kapilarne sile upijaju i zadržavaju vodu.

Dimenzije: 80x50 cm

Težina tkanine: 460g/m2

Sonax kataloški broj: 451200

Proizvođač: Sonax GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.