K2 Opti mikrofiber krpa za stakla

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

370,00 din.
K2M430
Na stanju
+

K2 Opti mikrofiber krpa sa izuzetnim svojstvima čišćenja, za efikasno uklanjanje svih vrsta prljavština i ostataka insekata.

Bez ogrebotina i fleka, samo jednim pokretom ruke vetrobran može da se osuši bez ostavljanja linije ili ogrebotina. Izuzetno otporna, mikrofiber krpa Opti ima odličan kapacitet upijanja prljavštine . Zadržava originalna svojstva čišćenja čak i nakon ponovljenog pranja.

Veličina: 40x40cm , Težina: 310g / m2

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.