Armor All mikrofiber krpa za staklo 40x40cm

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

300,00 din.
AA40013EN
Rasprodato

Vrhunski dodatak za čišćenje stakla vašeg vozila.

Lagano uklanja prljavštinu sa lakoćom. Mekani finiš - nežno, bez ogrebotina i bez dlačica. Pogodno za automobile i za domaćinstvo.
Jednostavna nega - mašinsko pranje i sušenje.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Koristite sa sredstvom za čišćenje za uklanjanje tvrdoglave prljavštine i mrlja sa površine.
Armor All Microfibre Glass Cloth se takođe može koristiti na suvo za podizanje lagane prašine i prljavštine sa stakla.
Posle upotrebe, temeljno operite ručno ili mašinom na niskoj temperaturi. Dobro isperite čistom vodom i ostavite da se osuši pre skladištenja.
PAŽNJA: Ne koristite sredstva za beljenje ili omekšivače. Armor All proizvodi od mikrovlakana neće ogrebati površine, ali će pokupiti čestice koje je mogu ogrebati. Da biste to sprečili, redovno prevrćite na čistu stranu krpe ili koristite više krpa za teška čišćenja.

Dimenzije: 40x40cm.

Armor All kataloški broj: 40013EN

Pakovanje: 1 komad

Proizvođač: Energizer Trading Ltd. for Armored auto UK 

Zemlja porekla: Kina

Uvoznik: Mercata VT d.o.o. Novi Sad

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.