Sonax Xtreme krpa za čišćenje i sušenje 66x43cm

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.330,00 din.
SX417741
Na stanju
+

Super upijajuća tkanina u XL formatu (66x43cm) za temeljno čišćenje i sušenje svih površina na vozilu bez tragova. Izdržljiv i stabilan materijal (84% vinil, 16% viskoza), otporan na hemiju, ulja, masti i rastvarače. Čisti i suši glatke površine kao što su lak, staklo, hrom, plastika. Idealna je za automobile, motocikle, bicikle, brodove i kućanstvo. Nakon upotrebe spakovati je u prateću plastiku namenjenu za čuvanje.

Dimenzije: 66x43 cm

Sonax kataloški broj: 417741

Proizvođač: Sonax GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.