Liqui Moly

Liqui Moly

Kompanija LIQUI MOLY je proizvođač visoko kvalitetnih motornih ulja, lubrikanata, aditiva za motorna vozila, preparata za održavanje i zaštitu vozila od spoljnih uticaja, inovativnih proizvoda za hitno rešavanje problema u vezi sa vozilom. Asortiman obuhvata veliki broj proizvoda namenjenih servisima za održavanje motora i motornih vozila – automobila, kamiona, ali i motocikala, bicikala, plovila, radnih mašina i poljoprivredne mehanizacije.

LIQUI MOLY je prisutan na tržištima 90 zemalja i prepoznatljiva je robna marka duži niz godina. Kompanija je kontinuirano posvećena unapređenju kvaliteta proizvoda i kreiranju tehnoloških inovacija u cilju plasiranja na tržište komercijalnih preparata za poboljšanje performansi motora, pogonskog sistema i motornih vozila. Istraživanje i razvoj, orijentacija ka vrhunskom kvalitetu proizvoda, rigorozan sistem testiranja radi očuvanja okoline i zdravlja ljudi, privlačna i sigurna ambalaža koja obezbeđuje laku primenu proizvoda; to su elementi na kojima se zasniva reputacija robne marke LIQUI MOLY.

LIQUI MOLY istupa na tržište Srbije sa kompletnom paletom proizvoda namenjenih ličnoj i profesionalnoj upotrebi u servisima i radionicama za održavanje motora i motornih vozila, i to ne samo automobila, već i servisima za kamione, radne mašine, plovila, poljoprivrednu mehanizaciju, motocikle, bicikle i druga vozila i motore. Svaki proizvod se isporučuje sa uputstvom za upotrebu na srpskom jeziku. Ambalaža omogućuje sigurno skladištenje, kao i bezbednu i laku primenu. Kvalitet proizvoda zagarantovan je TÜV sertifikatom kvaliteta.