Liqui Moly Pro-Line sprej za otpuštanje zapeklih svećica i grejača 400ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

2.730,00 din.
LM3379
Na stanju
+

Jaki rastvarač za zapekle injektore, grejače i svećice. Potkopava nakupljenu prljavštinu i koroziju i omogućava lako uklanjanje. Izuzetna svojstva čišćenja omogućavaju lako uklanjanje tvrdokornih ostataka ulja, smola i zapekle prljavštine. Za demontažu zalepljenih injektora, grejača i svećica. 

-otpuštanje zapeklih i zarđalih delova
-lako rastvara tvrdokornu prljavštinu
-moguća demontaža bez problema
-rastvara rđu

Aplikacija: Snažno protresite bocu pre upotrebe. Temeljno poprskajte naslage koje želite da uklonite i ostavite da deluje 15 – 30 minuta. Zatim uklonite nagomilanu prljavštinu i rastavite brizgaljke, grejače ili svećice. Za jaku prljavštinu, ostavite rastvarač da deluje preko noći. Ako su jako korodirane, prvo olabavite brizgaljke sa Pro-Line Rapid Rust Solvent ili drugim rastvaračem rđe. Za upotrebu na plastici: testirajte kompatibilnost materijala na neupadljivom mestu pre nanošenja.

Pakovanje: sprej 400ml.

Kataloški broj: Liqui Moly 3379

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Nisu nađene recenzije

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Liqui Moly d.o.o. Svilajnac

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.