Liqui Moly Pro-Line mast za podmazivanje injektora svećica i grejača 20g

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.470,00 din.
LM3381
Na stanju
+

Polusintetička specijalna mast bez metala za podmazivanje injektora, grejača i svećica pre ugradnje u motor. Blokira ulazak vlage i tako sprečava koroziju injektora, svećica i grejača. Specijalna mast takođe znatno olakšava demontažu. Za podmazivanje svih vrsta kliznih površina sa velikim opterećenjem i odvajajućih komponenti podložnih toplotnom stresu, kao što su injektori, grejači i svećice, klinovi i zavrtnji. 

-otporna na određene organske kiseline i alkalije
-odlična zaštita od korozije
-posebno otporna na hladnu i toplu vodu
-visoka nosivost
-ne napada uobičajene zaptivne materijale
-netoksična
-sprečava zaglavljivanje i hladno zavarivanje

Aplikacija: Pre tretiranja specijalnom mašću, sve komponente moraju biti čiste i očišćene od ostataka, prljavštine i vlage. Nanesite na očišćene površine četkom za farbanje, četkicom ili krpom koja ne ostavlja dlačice. Nanesite količinu koja je prikladna za aplikaciju.

Pakovanje: 20 grama

Liqui Moly kataloški broj: 3381

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Nisu nađene recenzije

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Liqui Moly d.o.o. Svilajnac

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.