Liqui Moly Keramik Rostloser odvijač sprej sa keramičkim česticama i efektom smrzavanja 300ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

950,00 din.
LM2847
Na stanju
+

Rastvarač za rđu koji efikasno odvaja zarđale delove jedan od drugog zahvaljujući izuzetno dobrim svojstvima prodiranja u kombinaciji sa efektom podmazivanja keramičkih čestica. Efekat smrzavanja, koji uzrokuje da se metalni delovi olabave skupljajući se, to dodatno podržava i ubrzava odvijanje. Za oslobađanje zarđalih i korodiranih metalnih delova kao što su zavrtnji i drugi pokretni delovi. 

-nizak koeficijent trenja
-dobro odvajanje vode
-dobra zaštita od korozije
-ne napada plastiku, boje i metale
-rastvara rđu
-brzo prodire

Aplikacija: Poprskajte veliku količinu na zavrtnje ili navrtke koje treba olabaviti, a zatim nakratko pustite proizvod da deluje (srazmerno stepenu nagomilavanja korozije, kao što je uobičajeno kod svih rastvarača rđe) pre otpuštanja. Ponovite postupak u ekstremnim slučajevima.

Pakovanje: sprej 300ml.

Kataloški broj: Liqui Moly 1641 / 2847

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Nisu nađene recenzije

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Liqui Moly d.o.o. Svilajnac

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.