Liqui Moly pasta za odvijanje oštećenih šrafova Screw Grip 20g

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

860,00 din.
LM3811
Na stanju
+

Vraća prianjanje i stabilnost istrošenih glava šrafova i alata. Svi standardni tipovi vijaka mogu se lako zategnuti i olabaviti pomoću Screw Grip-a. Odmah deluje (bez očvršćavanja). Može se koristiti i naopačke. Jednostavno obrišite nakon upotrebe. Ne stvara naslage materijala na reznoj ivici. Za otpuštanje oštećenih glava šrafova svih tipova, uključujući proreze, krstaste glave, šestougaone glave, šestougaone nastavke, trouglaste i Torx zavrtnje. 
Tečnost poput paste koja značajno povećava statičko trenje između alata i zavrtnja ili navrtke koja se okreće. Ovo omogućava da se vijčani spojevi kojima je teško pristupiti da budu zaštićeni od oštećenja ili oštećenih šrafova da se lako ponovo olabave. Tretirani proizvod sadrži biocide kao zaštitna sredstva.

- takođe pogodan za rad iznad glave
- jednostavan za upotrebu
- čista primena
- povećava trenje

Primena:
Dobro protresti pre upotrebe. Stavite jednu kap Screw Grip u ili oko oštećene glave zavrtnja. Više puta precizno pozicionirajte i pomerajte alat tako da se kristali usidre jedan u drugi. Alat će uskoro naći svoj zahvat i zavrtanj se može olabaviti bez ikakvih poteškoća.

Kataloški broj: Liqui Moly 3811

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Nisu nađene recenzije

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Liqui Moly d.o.o. Svilajnac

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.