Liqui Moly MotorBike Engine Flush Shooter 80ml sredstvo za ispiranje unutrašnjosti motora motocikala

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

390,00 din.
LM3028
Na stanju
+

Visoko efikasna tečnost za čišćenje. Uklanja neugodne naslage iz unutrašnjosti motora. Rastvara stvaraoce mulja i laka. Sve vrste ostataka rastvorljivih i nerastvorljivih u ulju se dovode u suspenziju i uklanjaju pri sledećoj promeni ulja. Ovo omogućava čistom motoru i svežem ulju da ostvare svoj puni potencijal.
Ispira i čisti uljne krugove motocikala sa četvorotaktnim benzinskim motorima. Učestalost upotrebe zavisi od stepena kontaminacije uljnog kruga i od kvaliteta korišćenog ulja. 80 ml (1 konzerva) je dovoljno za 0,8 – 2 l ulja. 

-jednostavan za upotrebu
-visoko ekonomičan
-testiran za upotrebu sa katalizatorima
-dug radni vek motora
-ne napada uobičajene zaptivne materijale
-vraća motoru prvobitne performanse
-čišćenje i nega

Aplikacija:
80 ml (1 konzerva) je dovoljno za 0,8 – 2 l ulja. Dodati u toplo motorno ulje pre zamene ulja. Zatim ostavite motor da radi u praznom hodu približno 10 minuta. Kod ručnih menjača pritisnite ručicu kvačila nekoliko puta, držeći je nekoliko sekundi svaki put. Zatim promenite ulje i filter.

Kompatibilno sa komercijalno dostupnim motornim uljima. Pogodno za upotrebu na motociklima sa mokrim kvačilom.

Pakovanje: 80ml.

Liqui Moly kataloški broj: 3028

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Nisu nađene recenzije

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Liqui Moly d.o.o. Svilajnac

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.