Liqui Moly Klima Fresh sprej 150ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.080,00 din.
LM4065
Rasprodato

Liqui Moly Klima Fresh sprej za vrlo kratko vreme (prosečno 10 minuta) otklanja neprijatne mirise uzrokovane bakterijama i buđi u klima uređaju, otvorima i sistemu za ventilaciju i u unutrašnjosti vozila. Jednostavno se koristiti bez otklanjanja polenskog filtera ili filtera za prašinu. Ostavlja svež i prijatan miris. Sprečava alergijske reakcije.

Kataloški broj: Liqui Moly 4065

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Liqui Moly d.o.o. Svilajnac

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.