Zollex Air Conditioner Disinfectant sredstvo za čišćenje klime sprej 220ml.

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

510,00 din.
AU331
Rasprodato

Zollex Air Conditioner Disinfectant sprej za čišćenje klime.

Došlo je vreme za dezinfekciju automobilske kabine i klima uređaja. Mnogi štetni mikroorganizmi se često razmnožavaju u ventilacionom sistemu pa je zamena filtera kabine samo pola posla. Za čišćenje i dezinfekciju celog sistema klima uređaja Vam je potrebno 15 minuta. Sprej se može koristiti i za čišćenje atmosfere i klima uređaja u vašem domu i iza njega ostaje osvežavajući miris limuna.

KLIMA UREĐAJI SU NAJVEĆI IZVOR BAKTERIJA I GODIŠNJE ČIŠĆENJE I ZAMENA FILTERA JE NEOPHODNO!

Pakovanje: 220ml.

Proizvođač: Zollex Slovenija

Zemlja porekla: Slovenija

Uvoznik: PVP d.o.o.Beograd

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.