Motip Airco Refresher sprej 150ml. za čišćenje i osvežavanje klime

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

820,00 din.
MT720
Na stanju
+

Veoma efikasan sprej za osvežavanje i čišćenje klima uređaje i ventilacione sisteme u kolima. Veoma lako se koristi i ima prijatan miris. Dostupan u tri mirisa.

Uputstvo za upotrebu: Upalite motor i ostavite u leru. Oborite napred prednja sedišta. Upalite unutrašnju cirkulaciju na maksimum. Iza prednjeg sedišta postavite bočicu pritisnite diznu i zakačite za žabicu da bi sprej ceo iscureo. Izađite i zatvorite vrata. Nakon što sprej u potpunosti iscuri neka motor radi još par minuta. Ugasite motor i izluftirajte vozilo oko 10 minuta. Sprej je za jednokratnu upotrebu.

Motip kataloški broj: 720 -narandža / 721 -lavanda / 722 -limun

Proizvođač: Motip Dupli B.V. Holandija

Zemlja porekla: Holandija

Uvoznik: Yuhol d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.