Michelin Clean Air sprej za osvežavanje klime 150ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

570,00 din.
MI3031449
Rasprodato

Efikasna formula za osvežavanje i čišćenje auto klima i ventilacionih sistema. U roku od 15 minuta čisti od bakterija i prljavštine.

Način primene: Upalite auto i klimu na najjače, uključite recilkulaciju vazduha. Proizvod postaviti iza sedišta na pod, pritisnuti dugme na boci dok ne klikne. Zatvorite vrata i prozore, i izađite iz kola. Sačekajte 15 minuta, pa nakon toga isključite klimu. Provetrite dobro kola pre vožnje.

Michelin kataloški broj: 3031449

Pakovanje: 150ml.

Proizvođač: ML Direct Ltd.UK

Zemlja porekla: EU Poljska

Uvoznik: Proliner d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.