Liqui Moly čistač unutrašnjosti vozila 500ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

690,00 din.
Postavite pitanje
LM1547
Na stanju
+

Liqui Moly tekuće sredstvo za blago i efikasno čišćenje i odstranjivanje prljavštine sa plastičnih komponenti, tkanina i presvlaka u unutrašnjosti automobila. Temeljno odstranjuje nečistoće nastale zbog ulja, masti, nikotina ili drugih prljavština. Posebno je pogodan za odstranjivanje mrlja od pića, slatkiša i nikotina. Ovaj preparat otklanja nečistoću sa svih površina u unutrašnjosti automobila.

Kataloški broj: Liqui Moly 1547

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.