Arexons Upholstery Cleaner sredstvo za čišćenje tapacira 400ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

350,00 din.
Postavite pitanje
AR7133
Na stanju
+

Arexons Upholstery Cleaner sredstvo za čišćenje meblа deluje dubinski i obnovlja originаlne boje svih vrsta tkаnina, plаtnа i velur površinа u kolimа, kаo što su sedištа, tepisi, obloge vrаtа i pаtosnice. Rаzbijа i uklаnjа nаjupornije prljаvštine u mаterijаlimа (kаo što su mаst, kаfа, kаrmin, pićа, mleko, itd) uz mаksimаlnu efikаsnost. Sаdrži аktivne supstаnce koje prodiru u vlаknа neutrаlišu neprijаtne mirise dimа ili životinjа. Pаkovаnje: 400 ml Atomizer.

Detaljnije informacije: Sredstvo za čišćenje tapaciranih površina. Proizvod reaguje dubinski da bi povratio originalne boje svih površina pokrivenih tkaninom i velurom u automobilu kao što su sedišta, tepisi, trim paneli, vrata i patosnice. Razbija i eliminiše najtvrdokorniju prljavštinu na tekstilu kao što su: masnoće, kafa, ruž za usne, pića, mleko i slično sa maksimalnom efikasnošću. Sadrži aktivne supstance koje prodiru kroz vlakno neutrališući neprijatne mirise izazvane duvanskim dimom ili životinjama. Uputstvo za upotrebu Očistite prašinu sa površine Naprskati površinu temeljno Trljati krpom ili sunđerom uz često ispiranje čistom vodom Ostaviti da se osuši. Ponoviti postupak u slučaju upornih mrlja. Upozorenje U slučaju gutanja sadržaja odmah potražite medicinski savet i pokažite pakovanje ili etiketu. Držati van domašaja dece.

Arexons kataloški broj: 7133 / 5433

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.