Soft99 Roompia Wash Mist Plus 300ml sredstvo za čišćenje enterijera i zaštitni antibakterijski premaz

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.790,00 din.
S992188
Na stanju
+

Čišćenje i prevencija.
Wash Mist PLUS je revolucionarni proizvod dizajniran za čišćenje i higijensku prevenciju u automobilu i vašem okruženju. Uklanja prljavštinu, prašinu, masne naslage, neutrališe mirise, viruse i mikroorganizme*. Savršeno uklanja otiske prstiju sa LCD ekrana ili sjajne plastike. Aktivni premaz je posebna prednost na često korišćenim elementima - ručkama na vratima, volanima, ručicama menjača ili centralnoj konzoli.
Inovativna tehnologija.
Posegnite za Wash Mist sada i vidite kako je lako održavati svoje okruženje čistim, higijenskim i bezbednim. Efikasno uklanja najčešće automobilske mikroorganizme, uključujući E. Coli i Staphilococcus aureus. Kompaktna boca je dizajnirana da stane u većinu držača za čaše. Zahvaljujući svojoj pojačanoj formuli, sredstvo za čišćenje formira aktivni premaz na očišćenim površinama koji blokira rast štetnih mikroorganizama oko 7 dana i smanjuje nakupljanje prašine i prljavštine, omogućavajući vam da duže uživate u efektu čistoće. Dobro funkcioniše na plastici, eko koži, LCD ekranima, staklu i tkaninama za uklanjanje prljavštine i neprijatnih mirisa. Jedan proizvod, hiljade aplikacija i efikasnost bez premca.

Uputstvo za upotrebu:
1 Lagano protresite bocu.
2 Za tekstil i staklo nanesite proizvod direktno na površinu i obrišite suvom krpom od mikrovlakana.
3 Za plastiku i LCD ekrane, nanesite proizvod na krpu od mikrovlakana i njome očistite površinu.

SAVET
Da biste maksimizirali antibakterijsko dejstvo i neutralisali mirise na tkaninama, nanesite više proizvoda dok se površina ne navlaži. Zatim obrišite suvom mikrovlaknom i ostavite da se osuši.
Nakon upotrebe na dečijim sedištima obrišite vodom i čistom krpom.
Ne prskajte direktno na elektroniku.

* Ne garantujemo da će ukloniti 100% mikroorganizama

Sadržaj: 300ml.

Soft99 kataloški broj: 02188

Proizvođač: Soft99 Japan

Zemlja porekla: Japan

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.