Sonax Xtreme detajler za unutrašnjost automobila 750ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.390,00 din.
Imate pitanje?
SX220400
Na stanju
+

Sonax Xtreme Interior detailer nežno, brzo i lako uklanja nečistoće sa unutrašnjih obloga, kokpita, sedišta, tapacira, krovnih obloga itd. Bez ostavljanja ostataka. Održava izgled svih površina poput plastike, vinila, kože, gume, metala. Istovremeno uklanja
neprijatne mirise. Sprečava elektrostatičko punjenje i tako ima efekat odbijanja prašine . Bez silikona. Sa prijatnim mirisom.

Kako se koristi: 

Pre upotrebe promućkati.
Poprskajte SONAX XTREME detajler enterijera na SONAX sunđer za negu plastike 417200 ili na mekanu krpu koja ne ostavlja dlačice.
Ravnomerno obrišite površine koje treba tretirati i ostavite da se osuše.

Sonax kataloški broj: 220400

Sadržaj: 750ml.

Proizvođač: Sonax GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.