K2 Auto šampon Express 1Lit

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

310,00 din.
K2K131
Na stanju
+

K2 EXPRESS – auto šampon je super koncentrovani auto šampon. Ekstremno brzo uklanja sve nečistoće. preporučuje se za sve vrste auto lakova, uključujući i metalik lakove. Ne ostavlja bele tragove na crnim delovima (kederi, branici). Prijatan miris limuna.

Upotreba: dva do tri čepa sipati u kofu vode. Prati odozgo na dole. spirati sa dosta vode i izbrisati. NE DOZVOLITI DA SE PROIZVOD OSUŠI NA KAROSERIJI.

Pakovanje: 1Litar

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.