K2 Auto Express šampon 5Lit

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.340,00 din.
K2K145
Na stanju
+

Auto šampon sa antikorozivnim sredstvom. Pere brzo i efikasno. Sigurno za sve vrste boja karoserije, uključujući i metalik. Ne ostavlja bele naslage na crnim delovima karoserije (odbojnici, gumene zaptivke). Koncentracija: putnički automobili 1:100 - 1:200, automatsko pranje automobila: 15 ml po ciklusu pranja za putnička vozila.

Pakovanje: 5Lit.

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.