Turtle Wax MAX Power auto šampon 1,42Lit

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.420,00 din.
TW50597
Na stanju
+

Tri nivoa snage čišćenja od umerenog do ekstremnog za pranje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
Uklanja mrlje, katran, sok od drveta, pa čak i stari vosak za pripremu i obnavljanje starih površina.
Formula sa mirisom stvara prijatnu atmosferu za osvežavajuću rutinu nege automobila.
Ovaj višenamenski šampon za pranje automobila pruža umereno do izuzetno dubinsko čišćenje kako bi uklonio sve, od lakih mrlja do najlepljivije prljavštine.

Naša super-penasta formula stvara gustu, pahuljastu barijeru koja pomaže u sprečavanju ogrebotina i vrtloga na površini vašeg automobila dok se bori sa čvrstim tlom i ostacima.

Koristite ovo podesivo sredstvo za čišćenje koje je više razblaženo za nežno pranje koje neće skidati vosak sa automobila ili koristite koncentrovanu mešavinu u svojoj kanti da odmastite površine za potpuni remont.

UPUTSTVO:
KORAK 1
Dodajte 80-250g šampona za pranje automobila u kantu od 8-12 litara.

KORAK 2
Napunite kantu koristeći snažan mlaz vode da biste proizveli penu. Nastavite da punite vodom dok pena ne dođe do vrha kante.

KORAK 3
Poprskajte svoj automobil crevom da biste brzo isprali labavu prljavštinu i nečistoće pre pranja vozila.

KORAK 4
Koristite rukavicu za pranje da očistite spoljašnje površine od vrha do dna pomoću Max Power Car Wash rastvora.

KORAK 5
Dobro isprati.

KORAK 6
Osušite peškirom ili koristite duvaljku da biste izbegli mrlje od vode, a zatim nanesite vosak za blistavu završnu obradu.

Pakovanje: 1,42 Lit.

Turtle Wax kataloški broj: 50597 / 70-220

Proizvođač: Turtle Wax USA

Zemlja porekla: SAD

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.