Armor All Car Wash Speed Dry brzosušeći auto šampon 1Lit.

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

490,00 din.
AA25001ENO
Na stanju
+

Formula za brzo sušenje koja efikasno čisti i vraća sjaj.

Armor All Car Wash posebno je formulisan za temeljno rastvaranje prljavštine, dok istovremeno ostavlja blistavi sjaj. Uklanja prljavštinu bez uklanjanja voska. Siguran za sve automobilske farbe i karoserije. Formulacija za brzo sušenje omogućava oticanje vode sa površine farbe i stakla i skraćuje vreme sušenja.

SAVETI I TRIKOVI: Koji je najbolji način za pranje automobila? Da biste održali automobil u odličnom stanju, očistite ga svake 2-4 nedelje sledećim metodama: Parkirajte automobil na hladnom senovitom mestu. Prvo operite točkove i gume. (Time se izbegava prskanje čiste farbe prljavštinom sa točkova). Operite spoljašnjost automobila od vrha do dna. Operite samo po jedan odeljak kako se pena ne bi osušila pre ispiranja. Očistite i zaštitite unutrašnjost - sedišta, kontrolnu tablu i obloge vrata. Zatim nanesite sjaj i zaštitite svoje gume, obloge i branike. Na kraju očistite staklo. Voskirajte automobil svakih 6-8 nedelja. Iskoristite nadopunu voska između pranja pomoću Armor All Speed Wax Detailing spreja. Ako je površina mutna, izbledela ili ogrebana, koristite polir u boji automobila.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Koristite na hladnom automobilu, po mogućnosti u hladu. Isperite automobil da biste uklonili višak prljavštine. U kantu sipajte tri kapice Armor All Car Wash i pomešajte sa vodom. Perite automobil u delovima sunđerom, rukavicom ili peškirom. Ako je vaš automobil jako zaprljan, operite ga u manjim delovima. Auto odmah temeljito isperite vodom. Zatim osušite mekom krpom, peškirom ili jelenskom kožom.

ZA NAJBOLJE REZULTATE: Koristite na hladnoj površini, dalje od direktne sunčeve svetlosti, hladnom vodom.

Armor All kataloški broj: 25001ENO

Pakovanje: 1Lit.

Proizvođač: Armored autogroup UK

Zemlja porekla: Velika Britanija

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.