Wurth Čistač sistema za ubrizgavanje dizel motora 300ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

670,00 din.
WU5861011300
Na stanju
+

Wurth sredstvo za čišćenje sistema za ubrizgavanje kod svih uobičajenih dizel motora u putničkim i komercijalnim vozilima. Uklanja smolaste i karbonske naslage u sistemu za ubrizgavanje (pumpa visokog pritiska i dizne) i u mikropodručijima sistema za ubrizgavanje čime se poboljšava funkcionalnost sistema za ubrizgavanje. Vezuje i neutrališe kiseli kondenzat vode. Obezbeđuje potpuno sagorevanje i minimalno zagađenje okoline. Štiti sistem za ubrizgavanje od korozije. Umanjuje lupanje i buku u radu ventila nastalu usled slabog kvaliteta goriva. Poboljšava cetanski broj goriva.*

* Cetanski broj je merilo kvaliteta dizel goriva, tj. kvaliteta njegovog zapaljenja (idealno 40-45)

Kataloški broj: Wurth 5861011300

Pakovanje: 300ml.

Proizvođač: Wurth Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Wurth d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.