Motul aditv za čišćenje dizel sistema goriva 300ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.890,00 din.
MOT108117
Na stanju
+

MOTUL DIESEL SYSTEM CLEAN je aditiv za čišćenje dizajniran za korišćenje u svim tipovima sistema za ubrizgavanje dizel motora, sa direktnim i indirektnim ubrizgavanjem, atmosferskih motora ili turbopunjača, sa ili bez DPF (filter za čestice čađi za dizel motore) i sa ili bez SCR (selektivno katalitička redukcija) sistema. MOTUL DIESEL SYSTEM CLEAN efikasno čisti prljavštinu i začepljenja koji se pojavljuju duž celog sistema za ubrizgavanje dizel goriva:
- zaprljanost mlaznice injektora
- kondenzaciju u sistemu goriva
- začepljenje pumpe za ubrizgavanje
- zaprljanost komora za sagorevanje i ulaznih ventila
MOTUL DIESEL SYSTEM CLEAN pruža savršeno podmazivanje tokom faze čišćenja i sprečava taloženje uklonjenih mikročestica. Štaviše, sprečava oksidaciju dizel goriva i stvaranje mikroorganizama.

Sadržaj: 300ml.

Motul kataloški broj: 108117

Proizvođač: Motul Francuska

Zemlja porekla: Nemačka

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.