Liqui Moly Pro-Line Diesel System Reiniger K aditiv za čišćenje dizel sistema goraiva 1Lit

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

3.670,00 din.
LM5144
Na stanju
+

Sadrži visokoefikasnu kombinaciju dodataka za brzo i potpuno čišćenje štetnih naslaga u sistemu goriva dizel motora. Pruža optimalnu zaštitu od korozije i povećava efikasnost motora. Pogodan za sve dizel motore uključujući i „common rail” kao i motore sa sistemom pupma – dizna.

UPOTREBA: Dodavati u rezervoar tokom svake inspekcije i nakon popravki sistema za gorivo. Da biste eliminisali probleme, preporučujemo mešanje proizvoda sa gorivom tokom punjenja gorivom tokom perioda od približno 2.000 km. Sadržaj limenke dovoljan za maks. 300 litara goriva.

Kataloški broj: Liqui Moly 5144

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Liqui Moly d.o.o. Svilajnac

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.