Wynns sredstvo za mašinsko čišćenje dizni dizel motora Diesel System Purge 1Lit

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

2.430,00 din.
WY89195
Na stanju
+

Wynns Diesel System Purge je proizvod za čišćenje dizni kojim se uklanja nečistoća i naslage iz sistema za ubrizgavanje dizel goriva bez rasklapanja motora. Koriščenje ovog proizvoda se preporučuje uz upotrebu Wynn's mašina FuelServe, FuelsystemServe i RCP. Čisti kompletan sistem za ubrizgavanje dizela bez rasklapanja. Ponovo uspostavlja optimalno ubrizgavanje goriva u spreju i poboljšava sagorevanje. Umanjuje emisiju čađi i štetnih komponenata u izduvnim gasovima. Spreman za uportebu i neškodljiv za katalizatore. Smanjuje buku dizel motora. Može se koristiti za sve vrste dizel motora uključujući common rail sisteme (HDI, JTD, CDTi, CDI, …) za automobile, kamione, autobuse sa i bez turbopunjača. Tretman se preporučuje na svakih 20.000 do 30.000 km ili kada se uoče problemi sa zagušenjem ubrizgavanja, teški crni dim, nepravilan rad motora u praznom hodu, slabo ubrzanje itd.

Upotreba: Proizvod je predviđen samo za profesionalnu upotrebu. Koristi se isključivo sa WYNN'S-ovim uređajima za čišćenje sistema za ubrizgavanje goriva FuelServe, FuelsystemServe ili RCP uređajem. Vreme tretmana potrebno za optimalne rezultate: oko 30 minuta (Pogledati WYNN'S-ovo uputstvo za korišćenje uređaja i Važne tehničke instrukcije za tretman uređajem FuelsystemServe). Ne dodavati Diesel System Purge u rezervoar za gorivo.

Kataloški broj: Wynns W89195

Proizvođač: Wynns bvba Belgija

Zemlja porekla: Belgija

Uvoznik: Lav auto d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.