Wurth Čistač hladnjaka 250ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

680,00 din.
WU5861510250
Na stanju
+

Wurth sredstvo za čišćenje i ispiranje hladnjaka primenjljivo je kod svih tipova motora sa sistemom za hlađenje. Uklanja naslage u sistemu za hlađenje i čisti ga od nečistoća. Čistač sistema za hlađenje se takođe može koristiti kao preventivna mera pre svake promene rashladne tečnosti. Sredstvo nije pogodno za upotrebu u svakodnevnom radu vozila. Uklanja koroziju i talog u kružnom toku hladnjaka. Očišćeni sistem hlađenja uvećava efikasnost motora. Rastvara ostatke kamenca. Nova rashladna tečnost je zaštićena od ostataka prljavštine. Kompatibilnost sa srodnim rashladnim tečnostima. Kompatibilan sa svim materijalima koji se koriste u proizvodnji hladnjaka.

Kataloški broj: Wurth 5861510250

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.