Motul čistač hladnjaka 300ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.530,00 din.
MOT108125
Na stanju
+

MOTUL RADIATOR CLEAN je dizajniran za upotrebu u svim tipovima benzinskih i dizel motora, atmosferskih motora ili turbopunjača, sa ili bez katalizatora, koji koriste sve vrste goriva. MOTUL RADIATOR CLEAN efikasno čisti naslage i začepljenja koja se pojavljuju u sistemu za hlađenje motora. Uklonjene naslage i mikročestice se zatim odstranjuju prilikom ispuštanja rashladne tečnosti. MOTUL RADIATOR CLEAN pruža savršeno podmazivanje tokom procesa čišćenja sistema za hlađenje motora. Preporučuje se za upotrebu u svim tečno hlađenim, zatvorenim rashladnim sistemima, poput onih u putničkim automobilima, komercijalnim vozilima ... i industrijskim izmenjivačima toplote. Poboljšava performanse grejanja i hlađenja. Povećava operativni rad sistema za hlađenje i produžava životni vek svih komponenti.

Pakovanje: 300 ml.

Motul kataloški broj: 108125

Proizvođač: Motul Francuska

Zemlja porekla: Francuska

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.